posten

När kommer den där postbilen jag vill ha mitt spel blir galen. kram

Godmorgon eller vad ska man säga

Godmorgon alla läsare idag så ska jag få mitt spel med posten YEEEESSSSSSSSS........
Jag vaknade för nån timme sen ;DD (men jag kanse har fel jag har inte koll på när jag vaknar)
men det spelar ingen roll.
Ha det gott.


Före och efter klippningen.

Hejsan alla läsare som ni nog vet sa har jag varit hos frisören och resultatet var jätte bra och jag blev sötare (enligt mig så tycker jag det)
 
Här kommer bilderna före och efter.




Före:



 (bläääääääää)



Efter:



(frame)


(Höger sida)





kram


The sims 3 Rampljuset

PLING PLONG....... snart är den här kan knappt vänta tills den kommer mitt nya spel THE SIMS 3 RAMPLJUSET
jag här längtat men nu har jag  samlat in pengar så det räker  ..... gud så skönt att sitta och vänta på det en att inte göra det jag har längtat nu jätte länge och nu är jag värd det precis vad jag vill ha av allt i världen förutom andra saker som jag inte vill säga. GISSA HUR GLAD MAN BLIR av det.
Ha det gott små gått

veckans grimasch

Den här bilden tyckte jag är en värdig hm .... Grimasch vinnare jag surfade lite på Google och hitta denna galna Grimasch man kan skrata hur mycket man vill åt den.
Jag tycker att denna lille man är en värdig vinnare på denna Grimasch!!!!
Eller är det en grimasch föddes han kanse så hm....... det kan man fundera på.
Skicka gärna in lite bilder på Grimascher till min mail som är
[email protected]  för då kan nån av er bli en vinnare.

 Kramar moii


Kommentarer

Hej alla läsare jag vill gärna att nån kommenterar på mina inlägg det skulle var jätte roligt om jag fick några kommentarer på min blogg fast ja jag har just startat denna blogg så jag kanse inte ens har nåra läsare men alla som läser på min blogg sprid gärna ut det  på era bloggar för jag vill ha läsare om jag bloggar.

 kramar Moiisen

Ska gå till Frisören idag!!!!!!

HEJ HEJ bloggen Idag ska jag åka och fixa mitt hår hos frisan Mitt hår är så långt så det behövs verkligen. Sen kanse vi ska gå och handla lite kläder för det behövs annars dör jag XD
Men sen kommer jag blogga mer och ska försöka så mycket nu på morgonen.
Det kommer mer senare som jag sa. Jag ska få en ny sak nu på torsdag eller på fredag lika spenande varje gång jag får nåt:D
Ha det bra mjölk choklad.


så länge vi båda andas

Hejsan alla små sötta läsare! idag är jag nästan klar med min bok  SÅ LÄNGE  VI BÅDA ANDAS av stephenie meyer en jätte bra författare jag bli knäpp av hennes böcker! 
  


 Jag rekommenderar att man ska läsa denna. här kommer texten: Så länge vi båda andas är den avslutande delen på Om jag kunde drömma , När jag hör din röst och Ljudet av ditt hjärta. "Var inteag", mumlade jag. "Vi hör ihop." Jag överväldigades plötsligt av sanningen i mina egna ord. Det här ögonblicket var så perfekt, så rätt. Det fanns inga tvivel. Han lade armarna om mig och höll mig intill sig... Det kändes som om varenda nervtråd i min kropp sprakade och glödde. "För alltid", instämde han.

Att vara oåterkalleligt förälskad i en vampyr är som en underbar fantasi och en mardrömsliknande verklighet.
Bella slits mellan sin intensiva passion för Edward och en djup vänskap med Jacob. Året som gått har varit minst sagt omtumlande och fullt av längtan, saknad och förtvivlan. För sin kärleks skull tvingas hon välja mellan de odödligas mörka och förfriska värld eller att fortsätta vara varm, mänsklig och levande. Hennes val sätter igång en kedja av händelset som kommer att få oanade och förödande konsekvenser för alla inblandade... 

okej det var det men det sjukaste var att jag inte såg texten längst bak VARNING: Vansinnigt beroendeframkallande! jag hade börjat läsa inan jag så det.

Två skit roliga videos från big brother 2011

http://www.youtube.com/watch?v=MT6cg5AWxxQ&feature=related 

http://www.youtube.com/watch?v=t60BwR2WNW4 
 
Väldigt bra båda två ni måste se dem de är så sköna .

Kramar

Veckans söttisar

Hej alla söta läsare idag så ska jag starta en av mina höjdpunkter på den här bloggen!
Ni kan skicka bilder till min Mail så kan nån av era bilder eller nåra bilder komma upp på min blogg ni ska skriva vad djuret heter.
Detta är mina hundar som är veckans söttisar. Rasen är en carinterrier. Dem är valpar och super sötta. (Där emot så kommer ni kanse bara se två ansikten för dem är ganska trötta just på fotografierna.)


 (Den som har ögonen öppna är en tjej.)


 Dem är bara för sötta. tyvär så är dem inte döpta en så jag kan inte säga vad dem ska heta så är det sorgligt nog. :(

NEVER SAY NEVER FILMEN

 Hej bloggen! Idag så prata jag om min kompis om never say never filmen av JUSTIN BIEBER och då visades det att inte hon hade kollat på den filmen.
då frågade hon om jag hade det och jag sa ja. sen så sa jag att den var super bra.
Jag tycker att den filmen är en rörande och en bra film för man får se vad Justin har gåt igenom i sitt liv och att han älskar sina fans till hundra procent. Jag fick nästan tårar av den jag tycker att han hade en tuff uppväxt som barn men hans mamma Pattie var duktig som stötade honom till 100% procent för att han skulle uppnå sin största dröm.
Till slut så hände det han blev kändisen som alla pratar om.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0